hard work

Info

Met Aquariumbenodigdheden.nl hopen we elke hobbyist te mogen bedienen met de levering van kwaliteitsproducten van de gerenommeerde merken.

Vanuit onze jarenlange ervaring in de aquariumbranche zagen we steeds meer vraag vanuit de consument om aquariumbenodigdheden online te kunnen bestellen waarbij de keuze bestaat uit de grote, gerenommeerde merken en dit alles in 1 overzichtelijke webshop.

Sinds dat we hiermee aan de slag zijn gegaan en onze contacten bij de grote, gerenommeerde leveranciers en fabrikanten hebben benut om voor u een compleet assortiment online te zetten zien we de vraag alleen maar toenemen.

We hopen dan ook dat we de door u gewenste producten al online hebben staan, mocht dit niet het geval zijn, stuur ons dan aub een mail (via contact) en we zullen dan ook trachten het gewenste product u alsnog te leveren. Tevens draagt dit bij aan onze verdere uitbreiding van het assortiment.

Momenteel zijn we druk bezig met het vullen van onze vernieuwde databases, door deze opnieuw te vullen worden we in de mogelijkheid gesteld om onze ontwikkeling verder te kunnen blijven continueren, hierdoor staan nog niet al onze producten online maar hieraan wordt gewerkt en het aantal producten zal dan ook snel aanzienlijk toenemen. Hou ons daarom ook goed in de gaten.