images

Levering

Verpakking
Onze producten worden in een stevige doos verpakt en goed verpakt om eventuele schade zoveel mogelijk te beperken. Wij hergebruiken ons verpakkingsmateriaal om zo te besparen op de verpakkingskosten en de belasting van het milieu te minimaliseren.

Verzendmethode
Pakketten naar uw eigen adres of het adres van uw klant worden bezorgd door de pakketbezorger, in de eerste instantie zullen wij gebruik maken van de diensten van PostNL maar behouden ons het recht gebruik te maken van de diensten van een andere vervoerder.

PostNL bezorgt de bestelling overdag op het door u aangegeven afleveradres, normaliter wordt u vooraf door PostNL hierover geïnformeerd dmv een mail met de track en trace code en een verwacht aflevermoment, hieraan kunnen echter geen rechten aan ontleend worden. Is er niemand aanwezig als de bestelling wordt aangeboden dan zal de PostNL-medewerker een kennisgeving in de bus achterlaten met daarop het adres van de buren waar het is afgegeven of van het postkantoor waar de bestelling de volgende werkdag afgehaald kan worden.

Levertijd

De levertijd voor het pakket is afhankelijk van onze voorraad, ondanks onze ruime assortiment in ons magazijn hebben wij ervoor gekozen om op onze website een ruimer assortiment te voeren dan dat we in ons magazijn op voorraad hebben. Ondanks onze nauwe contacten met onze leveranciers (ook in het buitenland) kan het voorkomen dat de producten niet (direct) leverbaar zijn. In deze situatie zullen wij contact met u opnemen in welk tijdvak wij de producten kunnen verwachten te kunnen leveren. Wij zullen ten aller tijde een order pas in behandeling nemen zodra de betaling volledig is voldaan, tenzij dit anders schriftelijk is overeengekomen.

Voor alle op onze website getoonde producten houden wij een indicatieve levertijd van 10 werkdagen aan, dit kan redelijkerwijs eerder of later zijn. Indien de producten direct uit voorraad leverbaar zijn zullen ze binnen 24hr naar u verstuurd worden. We behouden ons het recht om de order tot en met een maximum van 20 werkdagen levertijd zonder bericht uit te leveren.

Indien u zeker wilt zijn dat de door u gewenste producten binnen een vooraf gestelde periode aan u uitgeleverd worden kunt u altijd hierover informeren per email.

Eventuele aanspraak maken op defecten bij levering, garantie of andere service gerelateerde diensten dienen ten aller tijde binnen 48hr schriftelijk (e-mail) kenbaar te worden gemaakt om in behandeling genomen te kunnen worden. Meer informatie hierover kunt u in onze algemene voorwaarden vinden.

Met het plaatsen van een order (en betaling hiervan) gaat u expliciet en stilzwijgend akkoord met de op de website vermelde algemene voorwaarden.